Nicholas Gene Carter

Född 1980Kevin Kevins autograf

--------------------------------------------------------------------

Redan från första dan` kunde Nick`s föräldrar hitta honom
dansande, endast iförd blöja, på deras discotek, Yankee Rebel.
Han sjunger de höga stämmorna tillsammans med Howie och Brian
i gruppen. Men även lite låga oxå.autograf När Nick var fyra år flyttade hans familj till Tampa, Florida. Där bodde de sedan i åtta år innan de flyttade till Ruskin, en liten stad som ligger precis utanför Tampa, men hör ändå dit.
Då började han med showbiss. Han har bl.a. varit med i Phantomen på operan och Johnny Depps film Edward Schissorhands.
När ungarna i hans skola, såg honom på TV blev de avundssjuka och mobbade honom. Nick hade inga kompisar. Han var riktigt ensam.

När han var tolv år vann han New Original Amateur Hour och gjorde provsjungningar både för Money Store och Florida State Lottery. Han var så bra på att sjunga att han blev tillfrågad jobb på Mickey Mouse Show i Disneyworld (ett mycket eftertraktat jobb) men han tackade nej och valde att gå med sina kompisar i Backstreet Boys istället.

--------------------------------------------------------------------

Nicky är äldst av fem syskon, tvillingarna Aaron och Angel 11, Lesley 13 och Bobby Jean (BJ) 16. Hans mamma Jane och hans pappa Robert turas om att följa med honom på Turneèrna. Innan Nicky gick med i BSB drev hans föräldrar ett ålderdomshem. Men har nu sålt det för att kunna stödja Nicky.


--------------------------------------------------------------------

KS. föddes 28 januari 1980 i Jamestown, New York. Han har två hundar, Pepper och Simba, och sex katter, Bandit, Rocky, Roxy, Sam, Sugar och Hyper. Han största sorg är när han 1994 såg sin första hund Bubu drunkna i Tampa Bay utanför deras hus. Han sörjer fortfarande.

Mr Hyperman är 1,80 meter lång, väger 64 kg, har blå ögon och råttfärgat hår. Men han blonderar det med jämna mellanrum.--------------------------------------------------------------------

Nick kallas Mr Hyperman bara för att han aldrig kan sitta still, och Mr Nintendo för att han älskar Nintendo. Hans rum är totalt grönt eftersom han älskar grönt. Största delen av rummet tas upp av hans svarta trumsett som han flitigt spelar på. Det blir ofta bråk när han sätter igång och spelar, BJ gillar inte det höga ljudet.
Hans favorit musik är Nirvana, Jodeci, Journey, Boys II Men och Michael Jackson. Han bara älskar Michael`s låt "Earth Song".
På fritiden spelar han Nintendo och trummor med sina kompisar, spelar fotboll, är med familljen (han älskar att tillbringa ledigheten med sina syskon), tecknar och skriver poesi.
Han fick en Mercedes i 16-årspresent,och nu har han fått körkort oxå.


Rolig fakta om Nick


Skicka gärna snygga bilder på Nick till mig

Läs allt om Nick
Nick:s hemligheter