Frick & Frack


Nick och Brian smilar

Trots att det skiljer 5 år mellan Nick och Brian är de ändå bästa kompisar! De kallar varandra för Frick and Frack. Brian är Frick och Nick är Frack. Brian kommer ihåg första gången de träffades....
-"Han nådde bara upp till mina axlar men han var så energisk och full av liv. Jag blev paff när jag hörde honom sjunga och jag tyckte att han hade en helt otrolig röst för att vara 12 år!"
Nick erkänner att han var väldigt imponerad på Brian oxå.... -"Det var konstigt med tanke på att jag var så ung. Jag visste bara att vi skulle gå vidare - vi hade så mycket gemensamt och Bri var exakt likadan som han är nu, vilket är väldigt coolt."


De är alltid tillsammans och då spelar de Nintendo eller rugby och om Nick's föräldrar inte är med på turnéerna så delar Frick and Frack rum.
-"Jag begär inte att Nick ska respektera mig bara för att jag är äldre. Jag har inte den sortens förmåga. Det är exakt samma sak."...säger Brian.
Nick erkänner att Brian har haft det största inflytande i hans liv och Brian kan inte vara gladare.
Oavsett om det är att spela en låt, titta på filmer eller skoja med varandra, Nick och Brian är alltid perfekt synkroniserade. -"Nick är en sån otrolig kille. Jag planerar att vara hans bästa kompis i minst 50 års tid. Vi delar så många äventyr tillsammans, han är som den lillebror jag aldrig haft"....
Är det inte sött!!