Aaron Charles Carter

Född 1987Aron

--------------------------------------------------------------------

Redan när Aaron var sju år var han med i en popgrupp.
Det var han och några kompisar från Rock School i Tampa,
Florida Dead End, kallade de sig. Men gruppen sprack p.g.a
att killarna hade för olika musiksmak. Men Aaron tog tillfället i akt och startade en solokarriär.
Självklart fanns ju Nick till hands när det behövdes.
Även Backstreet Boys stödjer Aaron med låtar och hjälp.
Aaron brukar kallas den 6:e Backstreet Boy!
autograf Aaron är yngst av fem syskon..... Nick, BJ, Lesley och Angel.
Hans mamma Jane och Robert stöttar honom jättemycket. Och Jane skjutsar honom vart han än ska på Promotin. Bara han trivs... AC föddes 7 december 1987 på Tampa General Hospital, Florida, men bor nu i Ruskin, Florida. Han har två hundar - Simba och Pepper, två ödlor - babyface och Mariah Carey, och sex katter - Samson, Salty, Sugar, Luckey, Sam och Bandit.

--------------------------------------------------------------------

Nicky är äldst av fem syskon, tvillingarna Aaron och Angel 11, Lesley 13 och Bobby Jean (BJ) 16. Hans mamma Jane och hans pappa Robert turas om att följa med honom på Turneèrna. Innan Nicky gick med i BSB drev hans föräldrar ett ålderdomshem. Men har nu sålt det för att kunna stödja Nicky.


--------------------------------------------------------------------

Airboy har bruna ögon och blondt hår. När Aaron var 10 år var han en exakt kopia av Nick när han var 10 år! Aaron superdiggar Ninja Turtles. Han har massor av Turtles- dockor som han och Nick brukar leka med. Efter varje turné köper alltid Nick med sig en Turtles hem till Aaron. (han måste ha väldigt många vid detta laget)
På fritiden spelar han saxofon, simmar, spelar basket och spelar baseball. Hans favorit baseball-lag är Oakland Athletes. Aaron älskar Pizza! men det får absolut inte vara med majs på.... Aaron är skytt och hans idoler är Sylvester Stallone och Backstreet Boys och hans favorit är självklart Nick!


--------------------------------------------------------------------